Luxe overkapping

Ervaar de kracht en eenvoud van onze overkapping, vervaardigd van duurzame materialen. De zwarte palen en constructie geven een robuuste uitstraling, terwijl de houtkleurige Ayous gevelbekleding een warm en natuurlijk accent toevoegt. Pas het model eenvoudig aan naar uw wensen, zodat het perfect aansluit bij uw buitenruimte. Kies zelf de gewenste sfeer door de kleur en het materiaal naar eigen smaak te selecteren.

Specificaties van bovenstaand model. Volledig maatwerk, leverbaar in iedere gewenste afmeting.

  • Overkapping 600xx400cm
  • Strakke uitvoering, geen boeiboorden.
  • Vrije overspanning van wel 4.50 meter.
  • Douglas palen 19x19cm geschaafd.
  • Thermisch gemodificeerd Ayous als wand bekleding.
  • Planfond met vuren gemodificeerde planken
  • Plafond en wandplanken behandeld met Monocoat. (kant en klaar)
  • Wand bekleding, BLIND bevestigd. (Geen nagels in het zicht)
  • Isolatie op het dak (geen schimmelvorming)
  • Aluminium daktrim op kleur.

Leverbaar vanaf.....

Prijzen inclusief BTW en montage.

550x300cm22.275 euro
500x350cm22.450 euro 
700x350cm26.850 euro
6000x400cm25.550euro
Leverbaar vanaf.....

Personaliseer uw overkapping

Breid uw overkapping uit met luxueuze extra opties en creëer een nog veelzijdigere buitenruimte. Voeg een stijlvolle vlonder toe, waardoor u een verhoogd en comfortabel terras creëert. Maak gebruik van glazen schuifwanden om uw overkapping af te sluiten en beschut te genieten van het buitenleven. Maak het geheel compleet met elektra, zodat u kunt genieten van verlichting, verwarming en andere apparatuur.

Personaliseer uw overkapping

Maatwerk: vrijstaande overkappingen Van der Heijden

Creëer een luxueuze buitenbeleving met onze op maat gemaakte vrijstaande overkapping, vervaardigd door Van der Heijden Buitenleven. Dankzij ons maatwerk kunt u rekenen op een overkapping die perfect aansluit bij uw specifieke wensen en de unieke kenmerken van uw buitenruimte. Ons team neemt het volledige proces voor u uit handen, van inmeten op locatie tot de uiteindelijke plaatsing van de overkapping. Geniet van een zorgeloze ervaring, waarbij vakmanschap en kwaliteit centraal staan.

Bij Van der Heijden Buitenleven begrijpen we dat het ontwerpen en realiseren van een luxe overkapping een nauwgezet proces is. Daarom nemen we graag de tijd om uw wensen te bespreken, uw buitenruimte te inspecteren en het maatwerk te leveren dat u verdient. Laat ons het werk voor u doen, zodat u volledig wordt ontzien en kunt genieten van het eindresultaat.

Kies voor vakmanschap, kwaliteit en ontzorging met een op maat gemaakte overkapping van Van der Heijden Buitenleven. Maak van uw buitenruimte een oase van luxe en stijl, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het buitenleven.

Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?
Michael de Bie

Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten.

Een adviesgesprek inplannen Contact opnemen

De weg naar eindeloos genieten van uw buitenleven

Laat je inspireren

Bij Van der Heijden Buitenleven zorgen we er graag voor dat iedereen kan genieten van een gezellige en mooie tuin, bijvoorbeeld met een veranda op maat. Wij werken altijd volgens een vast stappenplan, zodat wij altijd een prachtig resultaat kunnen garanderen:

Naar de inspiratiepagina

Luxe Poolhouse in Uden
Veranda met lichtstraat in Oijen
High-End overkapping in Nistelrode
Mooi landelijk tuinhuis met overkapping in Den Bosch
Luxe carport in Eindhoven
Berging in Lith
Schutting 1
Poort 1
Vlonder 1

Loopt u al een tijdje rond met een mooi idee of droomt u van een prachtig tuinhuis dat helemaal aan uw wensen voldoet? Wilt u weten of dit gerealiseerd kan worden en ook hoe het plaatje eruitziet? Wij vertellen u graag meer over de diverse uitvoeringen, waarna we graag een ontwerp voor u maken. Plan een vrijblijvend adviesgesprek bij één van onze specialisten.

Bezoek onze showroom

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven.

Bosschebaan 72
5384 VZ Heesch
0412-452718
info@houthandelvanderheijden.nl

Plan een adviesgesprek

Bezoek onze showroom