Robuuste Douglas overkapping

Ontdek een overkapping met karakter en een sterk fundament, gebouwd met hoogwaardig Douglas hout. Onze overkappingen worden ondersteund door palen van maar liefst 19x19 cm, waardoor ze een solide en duurzame constructie hebben. Het traditionele vakmanschap komt tot uiting in de pen-gat en zwaluwverbindingen, die zorgen voor een authentieke uitstraling. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om het model in prachtig eikenhout te verkrijgen

Specificaties van bovenstaand model. Volledig maatwerk, leverbaar in iedere gewenste afmeting.


  • Overkapping 4000x400cm
  • Douglas constructie met pen/gat en zwaluwverbindingen.
  • Douglas palen 19x19cm op een hardstenen sokkel.
  • Douglas balklaag in het zicht. (Blinde bevestiging)
  • Zwart Zweeds rabat gevelbekleding.
  • Isolatie 30mm op het dak (geen schimmelvorming)
  • aluminium daktrim.

Leverbaar vanaf...

Prijzen inclusief BTW en montage.

400x300cm10.975 euro
400x400cm12.595 euro
600x400cm17.195 euro
750x350cm17.920 euro
Leverbaar vanaf...

Personaliseer uw overkapping

Breid uw overkapping uit met luxe elementen en maak van uw buitenruimte een ware oase van comfort en stijl. Voeg glazen schuifwanden toe om uw overkapping om te toveren tot een flexibele buitenruimte die u het hele jaar door kunt gebruiken. Met elektra kunt u uw overkapping voorzien van verlichting, stopcontacten en andere apparatuur voor ultiem gemak. Creëer een sfeervol zitgedeelte met een vlonder en geniet van een heerlijke buitenervaring.

Personaliseer uw overkapping

                                                                            Opgeleverd project

Douglas Houten Maatwerk Overkappingen

Stap in de wereld van prachtig vakmanschap met onze houten overkapping op maat. Elk detail is met zorg vervaardigd, waarbij hoogwaardig Douglas hout als basis dient. Deze vrijstaande overkapping biedt een sterke en duurzame constructie dankzij de indrukwekkende palen van 19x19 cm. Dit solide fundament zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden.

Het traditionele vakmanschap schittert in de pen-gat en zwaluwverbindingen, die niet alleen voor stevigheid zorgen, maar ook een authentieke uitstraling geven aan de overkapping. Het samenspel van karakter en duurzaamheid maakt deze overkapping een tijdloze toevoeging aan uw buitenruimte.

Creëer uw eigen stijlvolle en functionele buitenruimte met deze op maat gemaakte overkapping. Of u nu een plek wilt om te ontspannen, te genieten van gezellige buitenmomenten of uw favoriete hobby wilt uitoefenen, deze karaktervolle overkapping biedt de ideale oplossing. Maak van uw tuin een persoonlijk toevluchtsoord en laat de schoonheid van het natuurlijke Douglas hout u omarmen.

Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?
Michael de Bie

Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten.

Een adviesgesprek inplannen Contact opnemen

De weg naar eindeloos genieten van uw buitenleven

Laat je inspireren

Bij Van der Heijden Buitenleven zorgen we er graag voor dat iedereen kan genieten van een gezellige en mooie tuin, bijvoorbeeld met een veranda op maat. Wij werken altijd volgens een vast stappenplan, zodat wij altijd een prachtig resultaat kunnen garanderen:

Naar de inspiratiepagina

Luxe Poolhouse in Uden
Veranda met lichtstraat in Oijen
High-End overkapping in Nistelrode
Mooi landelijk tuinhuis met overkapping in Den Bosch
Luxe carport in Eindhoven
Berging in Lith
Schutting 1
Poort 1
Vlonder 1

Loopt u al een tijdje rond met een mooi idee of droomt u van een prachtig tuinhuis dat helemaal aan uw wensen voldoet? Wilt u weten of dit gerealiseerd kan worden en ook hoe het plaatje eruitziet? Wij vertellen u graag meer over de diverse uitvoeringen, waarna we graag een ontwerp voor u maken. Plan een vrijblijvend adviesgesprek bij één van onze specialisten.

Bezoek onze showroom

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven.

Bosschebaan 72
5384 VZ Heesch
0412-452718
info@houthandelvanderheijden.nl

Plan een adviesgesprek

Bezoek onze showroom