•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Een houten afdak is een ware aanwinst voor uw woning. Onder uw overkapping kunt u heerlijk loungen in uw tuin. Een houten afdak biedt er de perfecte mogelijkheid toe. Houdt u ervan om buiten te eten? Laat dan direct een buitenkeuken onder uw houten afdak plaatsen. Met uw afdak op maat zorgt Van der Heijden Buitenleven ervoor dat u onbezorgd kunt genieten.

Uw houten afdak wordt compleet naar wens gemaakt in Heesch

Er zijn talloze mogelijkheden om uw houten afdak af te werken. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om lichtkoepels of een lichtstraat te laten verwerken in uw afdak? Of heeft u wellicht een bepaalde stijl in gedachten? U kunt een geheel nieuwe stijl nemen of juist de architectuur van uw woning aanhouden. Wat uw wensen ook zijn, onze vakmensen realiseren het houten afdak waar u van droomt

Ontwerp op maat

Voordat we uw luxe afdak realiseren, maken we eerst een ontwerp. Hiervoor luisteren we naar uw wensen en ideeën en bespreken we samen wat mogelijk is. Natuurlijk kunnen we het ontwerp altijd nog aanpassen. Bent u 100% tevreden? Dan begint de realisatie van uw afdak. Wij bereiden de onderdelen zoveel mogelijk voor in onze eigen werkplaats, waardoor we snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe houten afdak.

Maak een afspraak en kom langs

Wilt u binnenkort genieten van uw eigen houten overkapping? Maak dan eens een afspraak met Van der Heijden Buitenleven en laat ons uw wensen en ideeën weten. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en maken een ontwerp. U plant heel simpel een afspraak in via onze online agenda of belt hiervoor naar 0412 - 452 718. Wilt u wat meer informatie? Of heeft u nog vragen? Ook dan geldt: bel ons gerust! 

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen