•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Een houten afdak is een ware aanwinst voor uw woning. Onder uw overkapping kunt u heerlijk loungen in uw tuin. Een houten afdak biedt er de perfecte mogelijkheid toe. Houdt u ervan om buiten te eten? Laat dan direct een buitenkeuken onder uw houten afdak plaatsen. Met uw afdak op maat zorgt Van der Heijden Buitenleven ervoor dat u onbezorgd kunt genieten.

Uw houten afdak wordt compleet naar wens gemaakt in Heesch

Er zijn talloze mogelijkheden om uw houten afdak af te werken. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om lichtkoepels of een lichtstraat te laten verwerken in uw afdak? Of heeft u wellicht een bepaalde stijl in gedachten? U kunt een geheel nieuwe stijl nemen of juist de architectuur van uw woning aanhouden. Wat uw wensen ook zijn, onze vakmensen realiseren het houten afdak waar u van droomt

Ontwerp op maat

Voordat we uw luxe afdak realiseren, maken we eerst een ontwerp. Hiervoor luisteren we naar uw wensen en ideeën en bespreken we samen wat mogelijk is. Natuurlijk kunnen we het ontwerp altijd nog aanpassen. Bent u 100% tevreden? Dan begint de realisatie van uw afdak. Wij bereiden de onderdelen zoveel mogelijk voor in onze eigen werkplaats, waardoor we snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe houten afdak.

Maak een afspraak en kom langs

Wilt u binnenkort genieten van uw eigen houten overkapping? Maak dan eens een afspraak met Van der Heijden Buitenleven en laat ons uw wensen en ideeën weten. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en maken een ontwerp. U plant heel simpel een afspraak in via onze online agenda of belt hiervoor naar 0412 - 452 718. Wilt u wat meer informatie? Of heeft u nog vragen? Ook dan geldt: bel ons gerust! 

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.