•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een houten terrasoverkapping is de perfecte aanvulling op uw tuin. Onder uw overkapping zit u heerlijk buiten, maar bent u toch beschut. Met de ondersteuning van de medewerkers van Van der Heijden Buitenleven bent u verzekerd van een mooie terrasoverkapping van hout. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden voor het laten bouwen van overkappingen van hout voor uw terras.

Overkappingen voor uw terras zijn duurzaam het gebruik van hout

Een houten terrasoverkapping is niet alleen mooi voor het oog, hout is ook nog eens een erg duurzaam materiaal om mee te werken. De hernieuwbaarheid van hout zorgt ervoor dat dit een stuk beter is voor het milieu dan diverse andere materialen. Bomen kunnen na 20 tot 120 jaar geoogst worden, terwijl andere grondstoffen hiervoor wel eeuwen nodig hebben. Het gaat lang mee en heeft een luxe uitstraling. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een terrasoverkapping van hout!

Afwerkingsmogelijkheden voor houten overkappingen

Wij ontwerpen uw houten terrasoverkapping graag en kijken met u mee als u nog twijfelt over bijvoorbeeld windscreens, lichtkoepels en/of een lichtstraat. Vanzelfsprekend in de gewenste stijl: landelijk, strak of klassiek. En qua afwerking is er veel mogelijk, zoals verlaagde plafonds of rustieke balklagen. Doe gerust een beroep op onze vakmensen, want zij kunnen ervoor zorgen dat uw droom voor een mooie houten overkapping realiteit wordt, inclusief alle voorzieningen. Mooi toch.

Bezoek onze exclusieve en inspirerende showroom

Bekijk onze mogelijkheden, doe inspiratie op voor terrasoverkappingen van hout en spreek met een van de adviseurs in onze exclusieve showroom in Heesch. Vertel ons hoe u uw houten terrasoverkapping voor ogen heeft, dan geven wij u persoonlijk advies en maken we een ontwerp op maat. Bel ons via 0412 – 452 718 en maak vandaag nog een afspraak. Ook kunt u een afspraak inplannen via onze online agenda.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,4 op KlantenVertellen.nl
9,4

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen