•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Voeg extra karakter toe aan uw woning met een landelijke overkapping. De landelijke stijl is te herkennen aan het gebruik van robuust hout, originele pen-en-gatverbindingen en een authentieke uitstraling. Van der Heijden Buitenleven zorgt ervoor dat uw landelijke overkapping er luxe uitziet en perfect past bij uw wensen en behoeften.

Geniet extra van uw tuin dankzij een luxe, landelijke overkapping

Dankzij een landelijke overkapping kunt u bijna het hele jaar door buiten zitten. Begint het te regen? Is er een felle zon? Dankzij uw luxe overkapping heeft u er geen last van. En wilt u echt het maximale uit uw landelijke overkapping halen? Laat deze dan uitvoeren met terrasverwarming. Zo is het zelfs in de winter heerlijk om onder uw overkapping te zitten.

Maak uw overkapping écht persoonlijk dankzij onze diverse opties

U heeft bij ons keuze uit verschillende opties om uw landelijke overkapping luxe af te werken. Zo kunt u kiezen uit verschillende typen hout en afwerkingen. Ook kunt u kiezen uit verschillende manieren om het dak te bedekken, is het mogelijk een lichtstraat toe te voegen en laat u het plafond afwerken zoals u dat wilt. Natuurlijk is dit slechts een kleine greep uit onze veelzijdige mogelijkheden.

Bezoek onze exclusieve showroom in Heesch en ontdek onze diverse mogelijkheden

In onze showroom in Heesch vindt u luxe tuinhuizen en overkappingen in verschillende stijlen. Hier doet u inspiratie op en ziet u wat het effect van verschillende materialen en afwerkingen is op de uitstraling van de overkapping. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen en u te voorzien van persoonlijk advies. Maak een afspraak met een van onze adviseurs door te bellen naar het nummer 0412 – 452 718. Ook kunt u online een afspraak maken.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8