•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Dankzij een houten overkapping met lichtkoepel zorgt u voor zo veel mogelijk licht in uw woning. De lichtkoepel zorgt voor een ideale lichtinval onder de overkapping en in uw huis. Zo geniet u van heerlijke zonnestralen als u onder uw overkapping zit en van veel daglicht in uw huis. Van der Heijden Buitenleven maakt de exclusieve houten overkapping die volledig aan uw wensen voldoet.

Opties voor het plaatsen van een houten overkapping lichtkoepel in Heesch

Heeft u al nagedacht over hoe de lichtkoepel in uw houten overkapping eruit moet gaan zien? U kunt kiezen uit verschillende opties voor uw lichtkoepel. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende maten en zowel enkelwandig als dubbelwandig. Ook mag u kiezen of u een heldere of opale beglazing wenst. Ook kunt u kiezen voor lichtkoepels in warmte werende uitvoeringen. Wij leveren lichtkoepels kant en klaar, zodat ze eenvoudig in de overkapping te plaatsen zijn.

Eindeloos genieten onder uw overkapping

Een houten overkapping met lichtkoepel is in de eerste plaats een echte verrijking van uw huis. Niet minder belangrijk: het verhoogt ook uw woonplezier. Heerlijk loungen op een warme zomerdag of een gezellige borrel onder de overkapping. U zit er altijd droog, beschut en als u besluit terrasverwarming te plaatsen zelfs lekker warm. 

Laat u inspireren en adviseren in onze exclusieve showroom

In onze showroom in Heesch vindt u het hele jaar door exclusieve tuinhuizen en overkappingen. Komt u binnenkort een kijkje nemen en inspiratie opdoen voor een houten overkapping met lichtkoepel? Maak een afspraak in onze online agenda of bel ons via 0412 - 452 718. Wij zorgen er dan voor dat er een adviseur voor u klaar staat om uw wensen en ideeën te bespreken, uw vragen te beantwoorden en u meer te vertellen ver onze mogelijkheden. Samen realiseren wij uw houten overkapping met lichtkoepel!

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,4 op KlantenVertellen.nl
9,4

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen