•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Dankzij een houten overkapping met lichtkoepel zorgt u voor zo veel mogelijk licht in uw woning. De lichtkoepel zorgt voor een ideale lichtinval onder de overkapping en in uw huis. Zo geniet u van heerlijke zonnestralen als u onder uw overkapping zit en van veel daglicht in uw huis. Van der Heijden Buitenleven maakt de exclusieve houten overkapping die volledig aan uw wensen voldoet.

Opties voor het plaatsen van een houten overkapping lichtkoepel in Heesch

Heeft u al nagedacht over hoe de lichtkoepel in uw houten overkapping eruit moet gaan zien? U kunt kiezen uit verschillende opties voor uw lichtkoepel. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende maten en zowel enkelwandig als dubbelwandig. Ook mag u kiezen of u een heldere of opale beglazing wenst. Ook kunt u kiezen voor lichtkoepels in warmte werende uitvoeringen. Wij leveren lichtkoepels kant en klaar, zodat ze eenvoudig in de overkapping te plaatsen zijn.

Eindeloos genieten onder uw overkapping

Een houten overkapping met lichtkoepel is in de eerste plaats een echte verrijking van uw huis. Niet minder belangrijk: het verhoogt ook uw woonplezier. Heerlijk loungen op een warme zomerdag of een gezellige borrel onder de overkapping. U zit er altijd droog, beschut en als u besluit terrasverwarming te plaatsen zelfs lekker warm. 

Laat u inspireren en adviseren in onze exclusieve showroom

In onze showroom in Heesch vindt u het hele jaar door exclusieve tuinhuizen en overkappingen. Komt u binnenkort een kijkje nemen en inspiratie opdoen voor een houten overkapping met lichtkoepel? Maak een afspraak in onze online agenda of bel ons via 0412 - 452 718. Wij zorgen er dan voor dat er een adviseur voor u klaar staat om uw wensen en ideeën te bespreken, uw vragen te beantwoorden en u meer te vertellen ver onze mogelijkheden. Samen realiseren wij uw houten overkapping met lichtkoepel!

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen