•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Haal het maximale uit uw houten overkapping door hem te laten uitvoeren met een lichtstraat. De lichtstraat zorgt ervoor dat er veel natuurlijke lichtinval door de overkapping heen komt. Zo zit u onder uw overkapping alsnog heerlijk in het zonnetje én zorgt u ervoor dat er veel daglicht uw woning binnenkomt.

Ervaar de luxe van een houten overkapping met lichtstraat

Door een lichtstraat te verwerken in een overkapping voegt u een luxe uitstraling toe en laat u de ruimte optisch groter lijken. Wij maken uw lichtstraat voor u op maat in onze eigen fabriek. Elke gewenste vorm of maat is nodig. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een lessenaarsdak tegen de gevel of een vrijstaande lichtstraat. Gaat u voor optimale lichtinval? Dan is een lichtstraat in de vorm van een zadeldak de ideale oplossing.

Een houten overkapping met alles erop en eraan

Wij zorgen ervoor dat uw houten overkapping een waar kunstwerk wordt. Dit doen we door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en door de overkapping nauwkeurig af te werken. Als het om afwerking gaat is er heel wat mogelijk. Natuurlijk kunt u uw houten overkapping uitrusten met een lichtstraat, maar glazen schuifwanden of windvaste screens behoren tot de opties. Hoe ziet uw ideale overkapping eruit?

Plan een afspraak in met onze adviseurs

Onze adviseur gaat graag met u om tafel zitten om uw wensen en ideeën door te spreken. Vervolgens vertellen ze u alles over onze mogelijkheden en adviseren u hierover. U maakt een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718. Ook kunt u online een afspraak maken. Heeft u nog vragen? Ook dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8