•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Haal het maximale uit uw houten overkapping door deze te laten uitvoeren met een lichtstraat. De op maat gemaakte lichtstraat zorgt ervoor dat er veel natuurlijke lichtinval door de overkapping heen komt. Zo zit u onder uw overkapping alsnog heerlijk in het zonnetje én zorgt u ervoor dat er veel daglicht uw woning binnenkomt. 

Ervaar de luxe van een houten overkapping met lichtstraat op maat

Door een lichtstraat te verwerken in een overkapping voegt u een luxe uitstraling toe en laat u de ruimte optisch groter lijken. Wij maken uw lichtstraat voor u op maat in onze eigen fabriek. Elke gewenste vorm of maat is mogelijk. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een lessenaarsdak tegen de gevel of een vrijstaande lichtstraat. Gaat u voor optimale lichtinval? Dan is een lichtstraat in de vorm van een zadeldak de ideale oplossing. 

Een houten overkapping met alles erop en eraan

Wij zorgen ervoor dat uw houten overkapping een waar kunstwerk wordt. Dit doen we door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en door de overkapping nauwkeurig af te werken. Als het om afwerking gaat, is er heel wat mogelijk. Natuurlijk kunt u uw houten overkapping uitrusten met een op maat gemaakte lichtstraat, maar ook verlaagde plafonds of rustieke balklagen behoren tot de opties. Voor extra comfort in de zomer zijn houten overkappingen met lichtstraat ook verkrijgbaar met warmtewerend glas. Daarnaast is het ook mogelijk om een lichtstraat in te bouwen in uw carport. Hoe ziet uw ideale overkapping eruit?

Plan een afspraak in met onze adviseurs

Onze adviseurs gaan graag met u om tafel zitten om uw wensen en ideeën voor een lichtstraat op maat door te spreken. Vervolgens vertellen ze u alles over onze mogelijkheden en adviseren u hierover. U maakt een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718. Ook kunt u online een afspraak maken. Heeft u nog vragen? Ook dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen. 

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,3 op KlantenVertellen.nl
9,3

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen