•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Laat uw houten overkapping maken door Van der Heijden Buitenleven voor een prachtig eindresultaat. Wij hebben een jarenlange ervaring met het maken van houten overkappingen aan huis. Niet alleen staat een overkapping aan uw woning mooi, het brengt ook extra leefruimte en comfort met zich mee. Onder uw overkapping zit u er altijd droog en beschut bij. 

Houten overkapping op maat laten maken

Hoe ziet u uw nieuwe overkapping voor u? Wij realiseren al uw ideeën voor houten overkappingen graag voor u. Hierbij is er heel wat mogelijk. Zo kunt u kiezen uit verschillende stijlen als de landelijke, strakke, moderne of klassieke stijl. Ook qua afwerking heeft u diverse keuzes om uit te kiezen. Onze vakmensen maken voor u precies de houten overkapping die u voor ogen heeft. Het maken van uw houten overkapping pakken wij altijd professioneel aan: voordat wij aan de slag gaan, luisteren we aandachtig naar uw wensen en eisen. Dan maken we een persoonlijk ontwerp voor uw houten overkapping aan huis. U kunt natuurlijk nog altijd aanpassingen laten aanbrengen aan dit ontwerp. Als u akkoord gaat met het ontwerp, beginnen wij met de realisatie van uw overkapping. 

Een houten overkapping aan huis maken

Met een houten moderne overkapping bent u verzekerd van een mooi verlengstuk van uw woning. Eigenlijk wordt uw woonkamer nóg groter dankzij een overkapping. Bovendien kunt u in de zomer lekker in de frisse buitenlucht zitten onder uw overkapping en heeft u geen last van de felle zon in uw gezicht. Ook als de temperaturen wat minder worden, blijft de temperatuur onder uw overkapping gemoedelijk. U kunt dus vaker buiten zitten. Uw tuinmeubelen laat u gedurende het wisselen van de seizoenen gewoon buiten staan: uw houten overkapping aan huis beschermt ze! Houten overkappingen staan voor luxe en wooncomfort. Wilt u het compleet maken? Laat dan meteen een terrasverwarmer of buitenkeuken plaatsen. Zo kunt u heerlijk buiten koken en eten, en zit u ook ’s avonds nog warm onder uw overkapping.

Plan direct uw afspraak in

Komt u binnenkort langs in onze showroom in Heesch? Hier doet u inspiratie op voor houten overkappingen en spreekt u met een van onze adviseurs. Een afspraak maken doet u heel eenvoudig. Plan uw afspraak in via de online agenda of bel ons via 0412 - 452 718. Zo weten wij zeker dat we de tijd voor u kunnen nemen. Wanneer komt u langs in onze exclusieve showroom?

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen