Fam. Honings

De oude situatie

Op het wensenlijstje van de familie Honings stond een veranda over de hele breedte van het huis. Dat moest een veranda worden van maar liefst 14 meter lang en 4 meter diep, met veel lichtinval en alle ruimte om aan een lange tafel te zitten of heerlijk te loungen.


Ontwerp

Wij adviseerden een veranda met een open karakter en een optimale lichtinval. Om dat te kunnen realiseren ontwierpen wij een dak met brede lichtstraten, direct gepositioneerd bij de openslaande deuren.

.

Het resultaat

Er is een comfortabele veranda ontstaan met heel veel licht en ruimte. De donkere zijwanden en lichtgrijs gestucte muren versterken het ruimtelijke karakter. De prachtige grijze tegelvloer maakt het geheel af. Het is hier heerlijk relaxen.

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,7 op KlantenVertellen.nl
8,7

"Ontzettend blij met het hele traject! Chapeau!"

Ontzettend blij met het hele traject van advisering tot en met plaatsing en opvolging van 'opleverdingetjes' en vragen. Chapeau! De beloofde foto's van een ingerichte tuin met tuinhuis volgen zoals beloofd.

Totaal oordeel 10 Persoonlijk advies 10
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 10
Service 10 Showroom 10
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 10 Gemiddelde 10

Erika Dijkstra uit Zuid-Beijerland