Fam. Van den Brand uit Teeffelen

De wens

De familie van de Brand uit Teeffelen droomde van een stijlvol poolhouse, helemaal passend bij hun zwembad.
 Ook was er de wens om de bestaande fietsenstalling praktisch te integreren. Het geheel moest licht van karakter zijn.

Ons advies & ontwerp

Wij adviseerden een modern en tegelijk licht ontwerp, waarbij de duurzaamheid van het poolhouse mede werd bepaald door het gebruik van Western Red Cedar. Voor het transparante karakter zou de achterwang niet naar boven moeten doorlopen.

Het resultaat

In Teeffelen staat nu een duurzaam gebouwd, modern poolhouse. Mede door het materiaalgebruik en het platte dak straalt het een tijdloze elegantie uit. De strakke fietsenstalling is tegen het poolhouse gebouwd.

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,7 op KlantenVertellen.nl
8,7

"Ontzettend blij met het hele traject! Chapeau!"

Ontzettend blij met het hele traject van advisering tot en met plaatsing en opvolging van 'opleverdingetjes' en vragen. Chapeau! De beloofde foto's van een ingerichte tuin met tuinhuis volgen zoals beloofd.

Totaal oordeel 10 Persoonlijk advies 10
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 10
Service 10 Showroom 10
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 10 Gemiddelde 10

Erika Dijkstra uit Zuid-Beijerland