Fam. van Vorst uit Rotterdam

De wens

Het gezin Van Vorst in Rotterdam wilde graag een nieuwe tuin met een landelijke uitstraling. Hierin zou een fraaie en tegelijk functionele overkapping moeten worden opgenomen, met ruimte voor een lounge-hoek en een eettafel met banken.

Ons advies en ontwerp

Om het landelijke karakter te versterken hebben wij een halfopen kapschuur geadviseerd. Gebouwd met robuuste Douglas balken en stevige palen met fraaie schoren. Het dak moest worden gedekt met roodbruine dakpannen en de goot en afvoer uitgevoerd in zink. Voor de vloer, die moest aansluiten op de aangrenzende waterpartij, hebben we een een grote houten vlonder ontworpen.

Het resultaat

Het is een bijzonder sfeervol geheel geworden: de prachtig ontworpen en aangelegde tuin, samen met de karakteristieke kapschuur. Het sluit heel mooi aan op het comfortabele woonhuis, gelegen aan de rivier de Rotte. Dichtbij de stad en toch landelijk . . .

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,7 op KlantenVertellen.nl
8,7

"Erg fijne ervaring, voorbeeld voor velen. Wordt door mij van harte aanbevolen."

Erg fijne ervaring, Voorbeeld voor velen. Wordt door mij van harte aanbevolen.

Totaal oordeel 10 Persoonlijk advies 10
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 10
Service 10 Showroom 10
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 10 Gemiddelde 10

Alex Schippers uit Empel